Новини

11:37
Сподіватися на компенсацію через тривале припинення подачі електроенергії можна, але тільки за певних обставин
11:15
Астрообсерваторії світу повідомляють про активізацію процесів на Сонці, фіксують появу плям і корональні спалахи.

ЦІКАВО

Оля Полякова стане ведучою на відомому каналі.
Завжди корисна і смачна вечеря.
У своєму останньому голлівудському фільмі вона демонструє таку ж феноменальну фігуру, з якою дебютувала у "Стриптизі" у 1996 році.
Художник Анатолій Криволап проводить літо в Карпатах, вважає амбіції великою силою і не шкодує за спаленими картинами

ТЕХНОЛОГІЇ

Велика конкуренцiя мiж торговельними мережами дає змогу українцям, якi заощаджують сiмейний бюджет, купувати якiсну й вiдносно недорогу технiку та товари для дому.

Табуле з бринзою і апельсинами

17.07.2017 09:46
Табуле з бринзою і апельсинами
Смачний салат зі східної кухні.

Інгредієнти:

250 г. крупи булгур
450 г. зрілих, але твердих томатів, наріжте маленькими кубиками
1 червона цибулина, наріжте
50 г. чорних маслин без кісточок, розріжте навпіл
1 стручок зеленого або червоного чилі, видаліть насіння і наріжте кубиками (за бажанням)
4 ст. л. нарізаних свіжих трав (м'ята, базилік)
1 подрібнений зубчик часнику
0,5 ч. л. цукрової пудри
2 ст. л. оливкової олії
2 апельсини
200 г. бринзи, наріжте
25 г. нарізаного обсмаженого мигдалю

Приготування:

1. Засипте булгур в миску, залийте окропом і добре перемішайте. Дайте постояти 20-30 хвилин.

2. Тим часом у великій мисці з'єднайте томати, цибулю, маслини, чилі (за бажанням), трави, часник і цукрову пудру, додайте оливкову олію.

3. Зніміть цедру з апельсина тонкими смужками і покладіть в овочеву суміш. Зріжте верхівку і нижню частину з обох апельсинів, видаліть всю шкірку і білу м'якоть, розріжте навпіл і наріжте м'якоть, видаляючи всі кісточки і перегородки. Додайте апельсини в овочеву суміш разом з соком, що залишився.

4. Відкиньте булгур на сито, відіжміть надлишок води і перекладіть в миску з овочами і апельсинами. Остудіть, накрийте і поставте в холодильник мінімум на 30 хвилин.

5. Перед подачею додайте в салат бринзу і мигдаль. Посоліть і поперчіть за смаком. 

За матеріалами сайту Жіночий порадник

Цікаво? Поділіться з друзями в соціальних мережах:

b

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її мишкою і натисніть Сtrl + Enter

Реклама


Будь-яке використання матеріалів сайту можливе лише з активним гіперпосиланням на http://www.expres.ua

© ТзОВ "Редакційні системи"

Система Orphus

Знайшли помилку в тексті?
Виділіть її мишкою і натисніть
Сtrl + Enter