Експрес онлайн

Пошук

ТЕХНОЛОГІЇ

Хоча молодь дедалі більше обирає Instagram, загалом йому все ще далеко до Facebook, пише
Команда американських дослідників навчила штучний інтелект розпізнавати фото, які були модифіковані в графічних редакторах.

Вчені назвали продукт, що знижує ризик виникнення хвороби Альцгеймера

23.07.2018 20:12
Вчені назвали продукт, що знижує ризик виникнення хвороби Альцгеймера

Вживання риби та продуктів з омега-3-поліненасиченими жирними кислотами знижує рівень смертності, з'ясували китайські вчені.

Дослідники 16 років спостерігали за дієтою більше 240 тисяч чоловіків і 180 тисяч жінок, повідомляє РІА Новости з посиланням на Journal of Internal Medicine. Учасники експерименту щодня вживали невеликі порції риби.

З'ясувалося, що чоловіки, які регулярно вживають рибу, на десять відсотків рідше страждають від захворювань судин і на 37 відсотків - від хвороб печінки. Крім того, ризик захворювання хворобою Альцгеймера у жінок при такій дієті знижується на 38 відсотків.

На думку дослідників, регулярне вживання риби також знижує ризик смерті від онкологічних і гострих респіраторних захворювань.

При цьому фахівці відзначають, що при смаженні риба втрачає більшість своїх корисних властивостей.

Цікаво? Поділіться з друзями в соціальних мережах:

o

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її мишкою і натисніть Сtrl + Enter

Реклама


Будь-яке використання матеріалів сайту можливе лише з активним гіперпосиланням на http://www.expres.ua

© ТзОВ "Редакційні системи"

Система Orphus

Знайшли помилку в тексті?
Виділіть її мишкою і натисніть
Сtrl + Enter